Οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες για να κλείνετε αεροπορικά εισιτήρια

Πως μπορείτε να κλείσετε οικονομικά και άνετα τα αεροπορικά σας εισιτήρια

 

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ίσως η νο1 ανάγκη όλων των ταξιδιωτών. Όλοι αναζητούν τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και ταυτόχρονα μια αξιόπιστη εταιρεία για να κάνουν την κράτηση. Ποια όμως είναι τα μεγαλύτερα πρακτορεία; Ποιές είναι οι καλύτερες ιστοσελίδες για να εμπιστευτείτε την κράτηση σας σχετικά με τα αεροπορικά εισιτήρια του ταξιδιού σας;

 

Παρακάτω αναλύονται οι μεγαλύτερες και πιο γνωστές ιστοσελίδες γύρω από τα ταξίδια και τα αεροπορικά εισιτήρια.

SkyScanner

Η Skyscanner προσφέρει εδώ και χρόνια σύγκριση ανάμεσα στις εταιρείες έτσι ώστε να προβάλλει στον επισκέπτη τα πιο φθηνά και οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για τον προορισμό που έχει επιλέξει. Υπάρχουν κάποιες σημαντικές εφαρμογές στην ιστοσελίδα της σκαισκανερ όπως το fare finder που σας επιτρέπει να δείτε τις τιμές για έναν ολόκληρο μήνα, έτσι ώστε να ανακαλύψετε τις φθηνότερες τιμές του μήνα και εαν σας βολεύει, να κάνετε τη κράτηση άμεσα! Η sky Scanner επενδύει συνέχεια στην ιστοσελίδα της και προσφέρει ολοένα και πιο χρήσιμες εφαρμογές στους ταξιδιώτες, μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια. Τα τελευταία 2 χρόνια η σκαι σκανερ από απλή αναζήτηση αεροπορικών έχει γίνει travel agent και πραγματοποιεί η ίδια τις κρατήσεις στα αεροπορικά. Αυτό έχει συμβάλλει έτσι ώστε να έχει ακόμα χαμηλότερες τιμές!

 

Airtickets.gr

Η airtickets.gr είναι το νο1 ταξιδιωτικό γραφείο για αεροπορικά εισιτήρια στην Ελλάδα. Προσφέρει πάντα τις καλύτερες δυνατές τιμές στους ταξιδιώτες ενώ έχει άμεση σύνδεση με όλες τις αεροπορικές εταιρείες καθώς ακόμα και τις χαμηλού κόστους – low cost. Η airtickets.gr ξεχωρίζει για τις καινοτόμες εφαρμογές της όπως η εξελιγμένη φόρμα αναζήτησης στην ιστοσελίδα της, η εφαρμογή για smartphones, κ.α.

 

Η airtickets επενδύει επίσης σε πολύ καινοτόμα και χιουμοριστικά διαφημιστικά βιντεάκια που «μένουν» στον κόσμο – όπως η διαφήμιση με τον Κρητικό. Έτσι καταφέρνει και περνάει τα μηνύματά της στον κόσμο εύκολα και με χιούμορ. Προσφορές airtickets θα βρείτε τόσο στην ιστοσελίδα της εταιρείας όσο και σε συνεργαζόμενα websites.

 

Travelo.gr

Το www.travelo.gr είναι μια ιστοσελίδα που προσφέρει τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς. Συγκρίνει εταιρείες και δρομολόγια και σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση, χωρίς να κρατάει κάποια προμήθεια ή χρέωση για τις υπηρεσίες του! Είναι επιβεβαιωμένα το νο1 website για προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια!

Στο Travelo.gr θα βρείτε τόσο αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία για τον προορισμό σας όσο και ταξιδιωτικούς οδηγούς για να μάθετε τα καλύτερα μέρη γύρω από τον τόπο που θα επισκεφθείτε!

 

Σας προτείνουμε πάντα να αναζητάτε αεροπορικά εισιτήρια σε έμπιστες ιστοσελίδες έτσι ώστε να πετυχαίνετε τη καλύτερη τιμή αλλά και να μην πέσετε θύμα απάτης όπως το να μην εκδοθούν ποτέ τα εισιτήριά σας.

Διαδικασία έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων

 

Πως εκδίδονται τα αεροπορικά εισιτήρια και τι πρέπει να προσέξετε;

Τα αεροπορικά εισιτήρια εκδίδονται online σε πραγματικό χρόνο απ’όλα τα έμπιστα websites. Ίσως υπάρχουν και ιστοσελίδες που δεν εκδίδουν 24 ώρες το 24ωρο αεροπορικά εισητήρια – αυτό θα πρέπει να το προσέξετε και να επιλέξετε ιστοσελίδες που σας έχουμε προτείνει εδώ. Αφού εισάγετε τα στοιχεία σας σχετικά με την έκδοση των εισιτηρίων, τα αεροπορικά εκδίδονται αμέσως μετά την online πληρωμή μέσω κάρτας – χρεωστικής ή πιστωτικής. Αμέσως θα λάβετε τις λεπτομέρειες του εισιτηρίου στο email σας ενώ συνήθως σχετικά αμέσως θα λάβετε και το e-ticket από την αεροπορική εταιρεία που επιλέξατε.

Με τα στοιχεία αυτά μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα όπως διαδικασία checkin, κ.ο.κ.

 

Σας ευχόμαστε καλά ταξίδια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *